Haier Airconditioning

Prioritising people’s value

Haier Airconditioning - Het Groene Advies

Ruim 35 jaar geleden is Haier geboren in China. Tegenwoordig heeft Haier zich verspreid over Azië, Afrika, Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en verder naar alle uithoeken van onze wereld.

Er zijn tien Haier onderzoeks- en ontwikkelingscentra (R&D), 24 Haier industrieparken, 66 Haier marketingcentra en 108 Haier fabrieken over de hele wereld. Nieuwe merken blijven zich bij Haier voegen. Sanyo Electric, Fischer Parker, GEA en Candy maken nu allemaal deel uit van de Haier-familie.

In de geest van innovatie en ondernemerschap handhaaft Haier altijd het principe van ‘prioritising people’s value’.

Haier Airconditioning streeft onophoudelijk naar innovatie en verbetering. Dit om mede vorm te geven aan en leidend te zijn in de huidige en toekomstige levensstijl.

Met ons uitgebreide assortiment HVAC-oplossingen streven we om het klimaatcomfort te verbeteren. Dit uit zich in optimale prestaties en geheel nieuwe concepten, technologieën, producten en diensten op  een unieke manier.

Haier neemt actief onze sociale verantwoordelijkheden op zich en zet zich in voor ‘Green Concept’. Dit geldt voor de hele waardeketen van concept, fabricage, onderhoud tot logistiek en recycling. Ook betrekt Haier consumenten, partners en zelfs industrieën bij milieubescherming.

Gree Airconditioning