Gree Airconditioning

Voor een ideaal binnenklimaat

Gree - Het Groene Advies

Gree Electric Appliances Inc. uit China is opgericht in 1991. Ze ontwikkelen en maken hoogwaardige airconditionings, warmtepompen en air treatment systemen. Ze zijn met meer dan 90.000 medewerkers de grootste internationale fabrikant in dit segment met een verkoopnetwerk binnen 200 landen en regio’s.

Oorspronkelijk produceerde Gree alleen airconditioners voor residentieel gebruik. Jarenlange investering in technologische ontwikkelingen binnen hun 15 research instituten, maakt dat Gree het assortiment heeft uitgebreid.

Tegenwoordig maakt Gree tevens airconditionings voor commercieel en industrieel gebruik, maar ook warmtepompen, air treatment systemen, huishoudelijke apparaten en hoogwaardige communicatieapparatuur.

Wereldwijd heeft Gree 300 miljoen gebruikers en een productiecapaciteit van meer dan zestig miljoen airconditionings voor residentieel gebruik en 5,5 miljoen airconditionings voor de commerciële markt. Gree produceert in twaalf verschillende vestigingen in China maar ook in Brazilië en Pakistan. Daarmee produceert Gree één op drie airconditioners die wereldwijd in gebruik zijn.

Gree Airconditioning