Informatie en advies

Duurzaam Thuis

Duurzaam Thuis geeft een overzicht van de mogelijkheden om een huis weer helemaal te laten aansluiten bij de huidige eisen. Daarnaast zijn wij dagelijks op zoek naar interessante duurzame ontwikkelingen om het rendement van een woning te vergroten en daarmee energie te besparen.

Urgenda

Urgenda is de landelijke organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland sneller duurzaam wil maken. Aan de hand van het rapport Nederland op 100% duurzame energie in 2030. Het kan als je het wilt en een concreet actieplan realiseert zij projecten op het gebied van duurzame bouw, mobiliteit, energie en circulaire economie. Hierbij wordt samengewerkt met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren.

Woonwijzerwinkel

WoonWijzerWinkel werkt aan een duurzame toekomst. Voor u doen we dat door er voor te zorgen dat wij u als onafhankelijke partij van A-Z te ondersteunen bij het verduurzamen van de woning: van oriëntatie, keuze oplossing tot offerte en uitvoering. Het gemak van onze showroom, webshop en website, waar elke oplossing te vinden is, speelt daarbij een belangrijke rol.